Tack, Åstorp!

Vi är så glada för ett fantastiskt mottagande i Åstorp!
En lyssnande publik fyllde Kulturhuset Björnen på söndagseftermiddagen.
Snålblåst och vinterkyla utomhus, men vad gör det när man får mötas av en sån värme?
Stort tack till publik och arrangörer!

barbro_h_1 barbro_h_3 barbro_h_4

På plats var även Ann Christine och Thomas Montelius från nätmagasinet bmz.se:
”I ”Med ögon känsliga för allt” gavs ett tätt, poetiskt, innerligt och djupt mänskligt porträtt av en av våra största kvinnliga sing/songwriters inom vår svenska vispoesi – Barbro Hörberg. /…/ Anna Döbling gestaltar Barbro Hörberg med samma lågmälda, finstämda uttryck och s.k. intima pratsång som Hörberg själv använde sig av. Det fordras en skådespelare, snarare än en sångare för att Barbro Hörbergs texter skall komma till sin rätt. Anna Döbling behärskar båda yrkena och tillsammans med Per Rosenius skapades en levande, tät bild av denna unika artists korta liv och karriär.
Det är en vältajmad, avskalad och driven föreställning med ett gediget researcharbete bakom.”
Hela recensionen kan läsas här.

Foto: Thomas Montelius.